Om oss

Det er i dag ekteparet Jarl Robert og Rita Annet Bråstad Grefsrud-Holen som driver bedriften Grefsrud-Holen. Vi har lang erfaring fra serviceyrket, og våre kunder setter pris på vår profesjonelle fremtreden. Kunden kan være trygg på at hos Grefsrud-Holen leverer vi tjenester til riktig tid og pris. Vi er lokalisert på Sørum, men vi tar på oss oppdrag i hele  Akershus. I tillegg til tjenestene som vi tilbyr, selger vi også hjemmelagde produkter. Vi tar i mot bestilinger på produkter vi lager .

Vi tar vipps ,  kontanter og kortbetaling.

Vipps- nr, er :70914

 

Vi utfører en rekke jobber innen servicetjenesten. Vi kan utføre tjenester som dekorering, vedlikehold av hus og hage, henger-utleie, transport-/flyttehjelp, samt servitør tjenester til forskjellige arrangementer som bursdager, konfirmasjoner, bryllup og barnedåper m.m. Vi har lang erfaring fra bransjen, og har høy kompetanse på tjenestene vi utfører.

Grefsrud- Holen skal være en aktør som kundene kan stole på og føle seg trygg med. Vi skal holde det vi lover, og vi skal være den aktører kundene ønsker å jobbe med innen servicetjenester. Ønsker du å jobbe med en aktør som du kan stole på, lytter til kunden og vil jobbe hardt for å nå kundens ønsker er Grefsrud-Holen aktøren for deg.   

Problemløser

Vi er en bedrift som løser problemer. Vi fokuserer på å finne løsninger på utfordringer og problemer som måtte oppstå.

Servicetjenester

Vi hjelper deg med en rekke oppgaver til festen. Vi hjelper med dekorering, servering m.m til både store og små arrangementer.

Vedlikehold

Vi hjelper deg med vedlikehold av både hus og hage. Vi klipper plenen, skifter lyspærer og rydder hagen.